Facebook Twitter Instagram

De festivals

Maar liefst 3 festivals herbergen nóg veel meer cultuurdeelnemers, bands, artiesten, gezelschappen en wat dies meer zij.

Festival BEST OF THE FEST in Parktheater.
Zo is er al vanaf 1 september de prachtige spiegeltent op Festival Best of the Fest: een vierdaags theater- en dansfestijn met veel kleine en grote lokale, landelijke, internationale namen in en rond het Parktheater: Laat je verrassen en inspireren! De 4de dag is zondag, waarop Best of the Fest publieksdag Hallo Cultuur! viert.
https://issuu.com/uitineindhoven/docs/uit_1609_issuu_botf
https://www.parktheater.nl/cms_files/File/Best%20of%20the%20Fest%202016/HC16_schema.pdf

Festival EINDJE CULTUUR in de Oude Rechtbank
Met CKE, Carte Blanche, Philips Toneel, KEK-040, Centrum voor Pop&Jazz en vele anderen biedt
deze 2de editie van Eindje Cultuur biedt weer een podium aan bands, singer-songwriters, koren en theatergezelschappen uit het amateurkunstcircuit. Daarnaast staat het festival open voor kleinere culturele instellingen uit Eindhoven die zich tijdens de opening van het culturele seizoen aan een groot publiek willen presenteren.
EC16_timetable_def

Festival BRANDEND ZAND met De Likt, Trafassi en Call It Off
In en rondom de Effenaar vindt alweer het tiende gratis nazomerfestival Brandend Zand plaats. In de kleine zaal en de Effenaartuin zijn shows te zien van Bewilder, Trafassi, De Likt, Eriksson Delcroix, Small Time Crooks, Call It Off (akoestisch), Dramali en Willem Wits.
Ook zijn er gezellige kraampjes met coole vintage kleding, lp’s, boeken en speelgoed én gaan kinderen heel de dag uit hun dak in het Brandend Zand Kinderdorp.
Schema Festival Brandend ZandSchermafbeelding 2016-08-31 om 23.32.36

Zie hier het programma

icoon Muziek
icoon Theater
icoon Film
icoon Expo
icoon Workshop

Programma